Tények és tévhitek az abortuszról

Ez a szórólap azzal a céllal jött létre, hogy eloszlass on néhány közkeletű tévhitet az abortusszal kapcsolatosan. A kiadványban elsősorban az ENSZ EgészségügyiVilág szervezete, a WHO adataira támaszkodtunk.

A jog hálójában

Ennek a tanulmánynak az első változata 2009-ben jelent meg a Rendszerbe zárva: Hogyan kezeli az igazságügyi rendszer a nők és gyerekek elleni fér erőszak jelenségét ma Magyar- országon? A NANE és a Patent Egyesület egy éves kutatási és pereskedési programja című kiadványunkban. Mostani, megújított verziójában arra törekedtünk, hogy az eltelt évek tapasztalataihoz igazítsuk meglátásainkat, s a korábbi tanulmányból megtartott néhány jogesetet újabb példák bemutatásával frissítsük.

A kötelező abortusztanácsadás

Szórólap a nők jogairól az abortusz és a kötelező tanácsadás folyamatában.

Közhasznúsági jelentés 2008

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete.

Abortion Pocket Guide 2023

What is abortion and why should we talk about it?
Types of abortion
Myths and facts

Az abortusztabletta

A Magyarországon regisztrált Medabon nevű készítmény orvosi felügyelet mellett, kórházi körülmények között tenné lehetővé a terhességmegszakítást, ami a tapasztalatok szerint jóval kevésbé terheli meg a nők szervezetét mint a művi abortusz. Használatát a WHO és a magyar szülészeti szakmai kollégium is támogatta, és bár 2007-ben és 2009-ben is próbálták behozni a magyar piacra, az eljárások elakadtak.

Közhasznúsági jelentés 2007

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete.

A sütik megkönnyítik a weblodal használatát. Szolgáltatásaink használatával Ön engedélyezi számunkra, hogy sütiket használjunk.
Részletek Ok